top of page

TARIEVEN

Tarieven: Welcome

KIND- EN JEUGDZORG EN OUDERBEGELEIDING

Praktijk Hartwijs staat geregistreerd als zorgaanbieder kind- en jeugdzorg bij de Peelgemeenten, Helmond, Nuenen, Geldrop en Mierlo. Daar waar extra professionele hulp wenselijk is, kunnen gezins- en jongerencoaches een indicatie afgeven voor begeleiding door Praktijk Hartwijs. Een school, huisarts, kinderarts of jeugdarts kan ook doorverwijzen naar Praktijk Hartwijs. Met deze verwijzing wordt dan een indicatie bij de desbetreffende gemeente aangevraagd.

Maak je geen gebruik van de gemeentelijke vergoedingen of kan je hiervan geen gebruik maken, dan rekenen we een tarief van 66 euro per uur exclusief btw en reiskosten.

PGB

Praktijk Hartwijs is inzetbaar voor jeugdhulp of (ambulante) opvoedondersteuning via een PGB (Persoons Gebonden Budget). Dit kan een PGB zijn vanuit de Jeugdwet (geïndiceerd vanuit de gemeente) of een PGB vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Voor de voorwaarden verwijzen we je door naar de gemeente waar je woonachtig bent.

PARTICULIER OF ZAKELIJK TRAJECT

Wij bieden ook particuliere trajecten voor volwassenen en kinderen. Mocht het traject arbeidsgerelateerd zijn, dan is het mogelijk een zakelijk traject in te zetten via je werkgever.


Het eerste kennismakingsgesprek is geheel kosteloos.

  • Therapie volwassenen: 90 euro per uur excl. btw

  • Groepswerk: prijzen op aanvraag

  • Zakelijk: 120 euro per uur excl. btw

  • Workshops en lezingen: prijzen op aanvraag

VERHINDERD

Soms komt het voor dat een afspraak niet kan doorgaan. Tot 24 uur van tevoren kun je de afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Bij afzegging binnen 24 uur, wordt de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht.


Tarieven: Credentials

VRAGEN?

HEB JE VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

Tarieven: Famous Quote
bottom of page