top of page

ONZE DIENSTEN

Welkom bij Praktijk Hartwijs! Fijn dat je hier alvast een kijkje komt nemen bij wat wij te bieden hebben.

hartwijs-ouderbegeleiding.jpg

GEZINSBEGELEIDING

Tijdens het ouderschap krijg je als ouder te maken met situaties die veel kunnen vragen van je als mens en persoon; als ouder! Kinderen spiegelen hun ouders, dit kan heel confronterend zijn en soms leiden tot een verstoring, onbegrip of confrontatie in de relatie. Het doel van ouderbegeleiding is om aan te sluiten bij de vragen die je als ouder hebt en deze af te stemmen op de ontwikkelingsmogelijkheden van je kind.

hartwijs_coaching.jpg

COACHING

Deze vorm van begeleiding is erop gericht een blijvende positieve verandering bij jou te realiseren. Tijdens coaching werken we samen toe naar een duidelijk geformuleerd doel in de toekomst. Uniek is dat Praktijk Hartwijs ook de mogelijkheid biedt te coachen in het Engels en Duits, zodat de weg naar coaching ook vrij is voor bijvoorbeeld expats en statushouders.

hartwijs-therapie.jpg

THERAPIE

Bij therapie gaan we samen op zoek naar de oorzaak waardoor jouw groei en ontwikkeling wordt belemmerd. Door het loslaten van oude gewoontes en overtuigingen, gedragingen en patronen kun jij zelf de regie terugpakken en vorm gaan geven aan jouw eigen leven.

hartwijs-groepsbijeenkomst.jpg

GROEPSBIJEENKOMSTEN

Praktijk Hartwijs streeft ernaar om mensen met elkaar te verbinden. Samen weten en kunnen we namelijk meer dan alleen. Hoe fijn is het om rondom een thema meer en nieuwe informatie te krijgen en kennis op te doen, te sparren met bijvoorbeeld andere ouders en/of deskundigen en andere inzichten te kunnen krijgen.

Foto Bengishu - kopie_bewerkt.jpg

BEGELEIDING BIJ SYNDROOM VAN DOWN

Praktijk Hartwijs biedt gespecialiseerde begeleiding en ondersteuning aan kinderen met het Syndroom van Down. Neem bij vragen gerust contact met ons. We nemen dan graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken.

hartwijs-video-hometraining.jpg

VIDEOHOMETRAINING

Video-hometraining (VHT) is een vorm van professionele begeleiding of hulpverlening voor gezinnen die tegen problemen aanlopen in de opvoeding. Het is een mooi middel om ouders inzicht te geven in de behoeftes van hun kind, zodat zij op een positieve manier hun kind kunnen ondersteunen bij zijn ontwikkeling.

Stacking Blocks

EARLY INTERVENTION

Kleine Stapjes´ is een early intervention-programma (vroeghulp) voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand tot een ontwikkelingsleeftijd van vier jaar. Early intervention betekent zo vroeg mogelijk starten met het gericht volgen van de ontwikkeling van een kind en het stimuleren zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

WIJ BIEDEN: Functies

VRAGEN?

HEB JE VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

WIJ BIEDEN: Famous Quote
bottom of page