top of page

JAIME ROOSEBOOM

Multidisciplinair therapeut en coach

jamie-rooseboom.jpg

Ik ben opgeleid tot multidisciplinair therapeut en coach. Multidisciplinaire therapie is een uitgebreide vorm van psychotherapie, die zowel gebaseerd is op klassieke vormen als op moderne vormen zoals hypno- en regressietherapie, energiewerk, NLP en verbale en non-verbale communicatie.

Als therapeut en coach wil ik het ‘vuur’ aanwakkeren bij mijn cliënten, zodat zij de kracht en het lef in zichzelf ontdekken en hun eigen weg durven te gaan bewandelen. Ik kijk en luister met oprechte aandacht en met een gezonde balans tussen intuïtie en ratio, waarbij ik ook haarfijn aanvoel wat niét wordt gezegd.

Tijdens de begeleiding van kinderen en/of hun ouders ontdek je de dynamiek binnen een gezin. Dat boeit me altijd weer. Het werken met kinderen is niet alleen prachtig omdat zij heel natuurlijk contact kunnen maken met hun gevoelsleven, maar ook omdat zij een mooie spiegel voor hun ouders kunnen zijn. En als ouders in deze spiegel durven te kijken, doen zij daarmee zichzelf maar bovenal hun kinderen een groot plezier. Ik begeleid ouders graag bij deze uitdagende en (soms) confronterende ontdekkingsreis.


Wat mijn werk zo bijzonder maakt is dat je dicht bij mensen mag staan. Er is vertrouwen en positieve energie; want we gaan samen iets verbeteren in iemands leven. Soms horen daar tranen bij, maar ook heel vaak een lach!


Ontwikkeling, bewustwording en ontplooiing lopen als rode draad door elke sessie. Iedereen gaat een eigen proces door, waarbij ik begeleid vanuit veiligheid, verbinding en vertrouwen. En dat is belangrijk: jouw positieve ontwikkeling komt vanuit jezelf!

Jaime Rooseboom: About Me

"Ontwikkeling, bewustwording en ontplooiing lopen als rode draad door elke sessie. Iedereen gaat een eigen proces door, waarbij ik begeleid vanuit veiligheid, verbinding en vertrouwen."

Praktijk Hartwijs

Jaime Rooseboom: Famous Quote
bottom of page